De biljartcompetitie in Dorshout heeft een waardig opvolger gekregen voor Bert Lunenburg. De enige echte nestor van het Torsundse biljart deed het nog maar een keertje voor. Martien Tielemans, proficiat met jouw dik verdiende kampioenschap. 43 caromboles maakt de nestor gemiddeld per partij. Met open mond zit de rest erbij, nog maar een biertje en genieten van deze keuvirtuoos.

De op afstand toekijkende nummers 2 en 3, Theo Peters en Frank Verbruggen maakten overigens wel een hele grote sprong. Beiden naar een gemiddelde van 16, komende van 12. Een duo om in de gaten te houden. In de Dorshoutse wandelgangen wordt gesproken van trainen tot in de laatste uren en opleidingen bij de nestor-in-wording Harrie. Het nieuws is bevestigd door redelijk betrouwbare bronnen.

William van den Elzen mocht met de staart tussen de benen weer terug naar moeder de vrouw. Hij kreeg van Christ te horen dat hij met de rode lantaarn naar huis mocht.

De verrekestrofee ging maar weer eens naar Christ van Zutphen. Da verreke voelt zich inmiddels echt thuis bij Christ of Harrie.

Opvallend dit jaar was verder het matige seizoen van Ad van Dooren, Piet Verbakel, Christ van Berlo en ondergetekende. Een voorspelling van deze laatste….het wordt dringen aan de top volgend jaar. Hupsakee, meteen lekker druk op het nieuwe seizoen.

Christ en Piet, bedankt namens alle biljarters voor het scheidsen van dit zooitje ongeregeld. Frank en Sandra, bedankt voor het opnieuw beschikbaar stellen van jullie biljartarena.

Fijne zomer, trainse en tot volgend seizoen.