Zaterdagavond was het buurtfeest een carnavalsavond zoals we dat jaren hebben gevierd in Dorshout.

De fotoreportage was prachtig, het eten heerlijk, de limericks van onze boerenbruidsparen waren erg leuk en de foto’s met teksten prachtig. Natuurlijk zag de Blokhut er weer fantastisch uit en het werd een leuke carnavalsavond. Prins Janus maakte zijn opwachting zoals hij dat ook 11 jaar geleden deed, met rode loper, zijn eigen prachtige foto’s en met Toon en Ted. Dat daarbij ook Gas d’r Op zijn muzikale talenten meebracht en Hoempa Matata dat ook nog deed was natuurlijk helemaal gezellig.

Dat een groot deel van de Raad van Elf van Kuussegat, inclusief Prins Jess, Harrie en Rudy en bestuursleden aanwezig waren in Dorshout was natuurlijk een echte verrassing. En dat in oktober, de maand waarin de carnaval nog niet los is.

Het spel met de Kuussekont was leuk en de onderscheidingen voor Nancy, Sandra, Jari en Maria dik verdiend. Maar……..

……Het absolute hoogtepunt van de avond waren de Torsundse Dansmariekes. Aangekondigd door Prins Janus III kwamen er kersverse Torsundse jonge meiden hun dans tonen. De prachtig aangeklede en opgemaakte dames waren voor velen een enorme verrassing. Het plezier was op hun gezicht heel duidelijk af te lezen, wat een lol. En dat de dans dan ook nog een perfect ging met uiteindelijk een luchtact was helemaal te gek. Dames, dank namens heel Dorshout voor deze fantastisch dans. Bestuursleden van de Kuussegatters spraken al hardop over contracten, zo mooi was het.

Al weer een lekker fisje in Dorshout, HEERLIJK.

Zie de foto’s op onze site en via deze link zijn er nog meer foto’s te vinden:

http://www.foto-kuussegatters.nl/thumbnails.php?album=860 ( knippen en plakken in de webadresbalk )