Nog nooit in de rijke historie van het Dorshouts biljarten is het gebeurd. Bert Lunenburg heeft echter gezorgd voor een enorme stunt door dit seizoen twee keer achter elkaar kampioen van Dorshout te worden. Proficiat Bert, wij waren erbij.

Vorig jaar was Bert kampioen en zijn gemiddelde ging van 13 naar 19. Traditioneel wordt dat dan gevolgd door een moeilijk seizoen, vooral om dat gemiddelde moeilijk vast te houden is. Niet voor Bert. Hij maakte 88 caramboles meer en steeg naar een gemiddelde van 25 caramboles voor het volgende seizoen. Een grote prestatie en daardoor werd Bert de kampioen biljarten van Dorshout.

Na dit hoogtepunt werd op de afsluitavond in de Blokhut de overige prestaties en prijzen toegelicht. De beste biljarter van Dorshout, Martien, ging opnieuw met de rode lantaarn naar huis. Gek eigenlijk, want wekelijks laat hij ons eigenlijk zien hoe het echt moet. De verrekes trofee ging naar Ad Verbruggen, de koeienboer heette het verreke van harte welkom. De andere twee ereplaatsen waren voor Ad van Dooren, tweede plaats en Henk van de Zanden, die verdienstelijk derde werd.

Dank je wel Sandra en Frank voor het wekelijks beschikbaar stellen van jullie verfraaide biljartarena, en natuurlijk ook dank aan de regelheren van het biljarten Christ van Berlo en Piert Verbakel, het was weer puik geregeld mannen.

Leuke avonden en een gezellige afsluitavond als toetje. Wat ons echter het meeste bij zal blijven is dat de Jan van Lankveld trofee voor de tweede keer naar dezelfde biljarter ging, Bert Lunenburg.

Nogmaals proficiat Bert en allemaal tot volgend seizoen.