Country & western feest

Beste buurtgenoten,

Zie in de bijlage de uitnodiging voor het buurtfeest voor 28 oktober.Om 19.00 uur beginnen we met countryfood en rustige muziek. Later is er van alles wat en gaat het langzaam over in een big party.

Opgeven is niet nodig.
Tot dan.

Oproep carnaval 2018

Hallo mensen !

Op zondag 11 februari is het weer zover. Carnaval 2018. Wij zijn weer erg benieuwd wie er ook dit jaar mee willen lopen. Daarom kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar mjongeneel01@ziggo.nl of stuur een @p naar 06-48920292. Woensdag 18 oktober va 20:00 gaan we bij Rob van Moorsel thuis sparren.Het motto van Kuussengat is : Daor geniet ik nou van!Iedereen is bij deze uitgenodigd om mee ideeën uit te wisselen.

Wij hopen vele van jullie te zien.
M.v.g.Leonie, Rob en Nancy

Jeu de boules 14 november

Graag nodigen wij onze leden uit om een spel jeu de boules te gaan spelen. Dit jaar is het niet buiten bij de blokhut maar hebben we een binnenlocatie gevonden. We gaan naar de banen in Vorstenbosch. Datum: 14 november. Verzamelen om 18.30 uur bij de blokhut. Aanvang van jeu de boules in Vorstenbosch is 19.00 uur. Gezien het een activiteit op locatie is, vragen wij alle deelnemers een eigen bijdrage in te leggen van € 5,00 per persoon. Gelieve die avond mee te nemen. Opgeven: bij Jack: 06-23285625 of jack.de.laat@hotmail.com

Graag tot dan!

Mededeling JOTA weekend 2017

Van donderdag 19 t/m zondag 22 oktober is het Jota weekend bij scouting Veghel. Mogelijk is er wat geluidsoverlast en zal waarschijnlijk het zandpad weer afgesloten zijn. Verzoek van de scouting om onze leden hiervan op de hoogte te stellen.

Trainen voor de krollenloop

De trainingen voor de Krollenloop 2017 zijn in volle gang. Een groep van 14 personen heeft zich aangemeld om mee te lopen. Heel mooi dat Dorshout op die manier deelneemt aan de Krollenloop. Iedereen veel succes en loopplezier gewenst!

BBQ 2017, een smakelijke avond!

Op vrijdag 25 augustus werd er lekker gegeten tijdens onze jaarlijkse barbecue van Dorshout. Iedereen die zin had in eten en drinken of alleen iets te drinken was van harte welkom. Vanaf 19.00 uur kwamen de eerste buurtbewoners de BBQ in gang zetten. Volop vlees, salades, sauzen en drank te verkrijgen. En onder het genot van een hapje en drankje werden de vakantieverhalen doorgenomen. Kortom genoeg stof weer om samen te buurten.

Dorshout en Krollenloop

Beste buurtgenoten, zoals op de jaarvergadering is voorgesteld willen we eens kijken of er in Dorshout animo is om deel te nemen aan de Veghelse Krollenloop. Dit vindt de Krollenloop plaats op zondag 5 november. De afstanden die je kunt lopen zijn 5 en 10 km of de 10 miles. Bij voldoende deelnamen willen we als Dorshout collectief inschrijven voor deze loop. Iedereen is natuurlijk vrij om zijn eigen afstand te kiezen. Wel willen we proberen om de outfits op elkaar af te stemmen en na afloop samen met de Dorshoutse supporters het succes te vieren. Ook willen we kijken of we wekelijks trainingsmomenten in kunnen lassen om zo voldoende fit aan de start te verschijnen. Als je interesse hebt dan graag aanmelden bij Ad van Dooren. 06-22510188 of adenlidyvandooren@gmail.com

 

Zomeravondstoken

Zomeravondstoken,

… ‘Hey hoe gaat het met jou?”…. “zijn er al vakantieplannen?”…….”hoe gaat het met de kinderen?”…..”Volleyballen was leuk he?”……en wat er nog meer ter sprake kwam. In de achtertuin van Michel en Nancy werd het zomeravondstoken georganiseerd. Een gezellig sfeertje op een zomerse avond. Het was goed toeven. Fam. Jongeneel bedankt voor de organisatie!

Volleybal 2017 groot succes

Op zondagmiddag 2 juli trokken de regenwolken weg boven Dorshout en trokken de sportievelingen en aanhang richting de velden van de blokhut. Want na enkele jaren was het volleybaltoernooi weer terug op het programma. Met 8 teams werd er gespeeld om de eerste plaats. Het was een gezellig sfeertje met een drankje, wat lekkers en een heerlijk zonnetje. We willen iedereen bedanken die meegedaan heeft en meegeholpen heeft bij dit evenement!

Team Freddy ging uiteindelijk met de eerste prijs naar huis! Proficiat!

En dan gaan we naar de speeltuin!

Zondagochtend 4 juni trokken rond de klok van 10.15 de kids van Dorshout naar familie van de Akker. De bedoeling was om gezellig met elkaar te gaan spelen. Zoals we dit al eens eerder hebben gedaan! Iedereen wist de weg door het bos en meteen werden alle speeltoestellen uitgeprobeerd. De ballenbak stond klaar, springkussen, de kabelbaan was weer in trek, er werd gefietst, geschommeld en ook gebuurt door de papa’s en mama’s en opa’s en oma’s die meegekomen waren. Graag willen we Toon en Annie hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid! Jullie zullen ons vast wel weer eens terug zien 🙂

Pagina 1 of 6

Website ontwikkeld door Joost van de Crommert.